1/7/2024 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΕΑ ΑΜΚΕ: Συνολικά 45 Πιστοποιημένοι κατασκευαστές αλουμινίου

1/7/2024 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στον νέο  κύκλο εξετάσεων που διοργάνωσε η  Ελληνική Ένωση Αλουμινίου ΑΜΚΕ ως διαπιστευμένος φορέας πιστοποίησης προσώπων σε Αθήνα και Οινόφυτα το Μάιο, πιστοποιήθηκαν οκτώ ακόμη κατασκευαστές του κλάδου ως «Τεχνίτες Κατασκευής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου για Πόρτες – Παράθυρα – Εξώφυλλα».
 
Το εγχείρημα της ΕΕΑ ΑΜΚΕ για την πιστοποίηση των κατασκευαστών έχει κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κλάδου και το ενδιαφέρον ξεπερνά τις προσδοκίες. Οι εξετάσεις πιστοποίησης δημιουργούν τις συνθήκες ώστε να αλλάξουμε τα σημερινά δεδομένα προς το καλύτερο, γιατί αυτό είναι που έχει ανάγκη η αγορά, ο κλάδος και οι κατασκευαστές ειδικότερα.
 
Ο χρόνος και ο τόπος των επόμενων εξετάσεων αναμένεται να οριστούν το αμέσως προσεχές διάστημα. Μείνετε συντονισμένοι  και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, την εξεταστική διαδικασία και το κόστος πιστοποίησης μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://aluminium.org.gr/exetaseis-pistopoiisis/ ή να απευθυνθείτε στην EEA AMKE στέλνοντας mail στο [email protected].
 
Συνολικά έχουν πιστοποιηθεί 45 κατασκευαστές αλουμινίου μέχρι τώρα και τους συγχαίρουμε θερμά για αυτή τους την επιτυχία.